Over ons

Welkom op seniorenartikel.nl

Welkom in de online thuiszorgwinkel van seniorenartikel.nl. Onze webwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van hulpmiddelen voor ouderen en senioren. Met de hulpmiddelen die wij in onze online thuiszorgwinkel aanbieden wordt het gemakkelijker om algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals koken, wassen en aankelden zelf uit te blijven voeren. Hierdoor zijn ouderen en senioren langer instaat om zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarnaast biedt onze online thuiszorgwinkel nog vele andere handige hulpmiddelen die het makkelijker maken voor degene die zorg moet verlenen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor leesloepen, sprekende holorges, rollators en mobiele telefoons die speciaal zijn ontwikkeld voor senioren.Kortom voor iedereen en voor iedere situatie het juiste hulpmiddel.

Bent u opzoek naar een hulpmiddel voor een specifieke handeling, maar kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Met ons uitgebreide netwerk aan leveranciers is er in veel gevallen alsnog een oplossing te vinden.
 

Waarom een webwinkel voor ouderen?

Ouderen wonen tegenwoordig steeds langer thuis. Door bezuinigingen in de zorg is er steeds minder vaak plek in een verzorgingstehuis. Om thuis te blijven wonen zou het soms makkelijk zijn als u kunt beschikken over enkele artikelen die het leven thuis makkelijker maken. Op seniorenartikel.nl vindt u producten die de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) een stuk eenvoudiger kunnen maken. 

Seniorenartikel.nl is een jong en dynamische onderneming die zich bezig houdt met de verkoop van hulpmiddelen en artikelen speciaal voor ouderen en senioren. Wat u ook zoekt alle hulpmiddelen zijn bij seniorenartikel.nl te vinden. Zoekt u iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met onze klantenservicepagina. In veel gevallen kunnen wij u toch van dienst zijn, omdat wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van leveranciers. 

Seniorenartikel.nl biedt een breed assortiment aan ADL hulpmiddelen, zorg, comfort en amusument voor ouderen en senioren. Met een wekelijks groeiend assortiment proberen wij u een zo compleet mogelijke online thuiszorgwinkel te bieden voor al uw hulpmiddelen. 

Heeft u vragen? Dan kunt u zeer eenvoudig gebruik maken van de live-chat. Deze vindt u rechts onderin uw scherm. Een van onze medewerks zal u dan voorzien van de gewenste informatie. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via de klantenservicepagina. Als u hier een bericht achter laat dan streven wij ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. 

Een groot deel van onze producten zijn makkelijk te vergelijken op de vergelijkingswebsites beslist.nl en shopmania.nl. Daarnaast verkopen wij enkele van onze producten ook via de website van bol.com.

 Groot assortiment
 Uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis
 Altijd 14 dagen bedenktijd
 Veilig betalen
 Gratis verzending bij besteding boven de €35,-
 Telefonisch en E-mail contact mogelijk
 Binnen 48 uur reactie op uw vragen

Overige gegevens Seniorenartikel.nl

E-mail: info@seniorenartikel.nl
Telefoon: +31 (0)639876390
KVK nummer: 59803665
BTW nummer: NL853650391B01

Grendel 9, Nieuwkoop (dit is geen bezoekadres of fysieke winkel) 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »