Contact

Welkom op seniorenartikel.nl

Ouderen wonen tegenwoordig steeds langer thuis. Door bezuinigingen in de zorg is er steeds minder vaak plek in een verzorgingstehuis. Om thuis te blijven wonen zou het soms makkelijk zijn als u kunt beschikken over enkele artikelen die het leven thuis makkelijker maken. Op seniorenartikel.nl vindt u producten die de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) een stuk eenvoudiger kunnen maken. 

Seniorenartikel.nl is een jong en dynamische onderneming die zich bezig houdt met de verkoop van hulpmiddelen en artikelen speciaal voor ouderen en senioren. Wat u ook zoekt alle hulpmiddelen zijn bij seniorenartikel.nl te vinden. Zoekt u iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met onze klantenservicepagina. In veel gevallen kunnen wij u toch van dienst zijn, omdat wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van leveranciers. 

Seniorenartikel.nl biedt een breed assortiment aan ADL hulpmiddelen, zorg, comfort en amusument voor ouderen en senioren. Met een wekelijks groeiend assortiment proberen wij u een zo compleet mogelijke online thuiszorgwinkel te bieden voor al uw hulpmiddelen. 

Heeft u vragen? Dan kunt u zeer eenvoudig gebruik maken van de live-chat. Deze vindt u rechts onderin uw scherm. Een van onze medewerks zal u dan voorzien van de gewenste informatie. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via de klantenservicepagina. Als u hier een bericht achter laat dan streven wij ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. 

Een groot deel van onze producten zijn makkelijk te vergelijken op de vergelijkingswebsites beslist.nl en shopmania.nl. Daarnaast verkopen wij enkele van onze producten ook via de website van bol.com.

 Groot assortiment
 Uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis
 Altijd 14 dagen bedenktijd
 Veilig betalen
 Gratis verzending bij besteding boven de €35,-
 Telefonisch en E-mail contact mogelijk
 Binnen 24 uur reactie op uw vragen

Overige gegevens Seniorenartikel.nl

E-mail: info@seniorenartikel.nl
Telefoon: +31 (0)639876390
(tijdens kantooruren beperkt bereikbaar, als u de voicemail inspreekt bellen wij zo spoedig mogelijk terug)
KVK nummer: 59803665
BTW nummer: NL853650391B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »