Betaalmethoden

Seniorenartikel.nl biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse betaalmethoden. Het aanbod van betaalmethoden ziet er als volgt uit.

Achteraf Betalen (via Billink)
Achteraf betalen is een betaaloptie die kan worden gebruikt om uw bestelling eerst thuis te krijgen en dan pas te betalen. Het achteraf betalen is door seniorenartikel.nl uitbesteed aan Billink B.V.

IDEAL
IDEAL is een snel en veilig directe betaalmethoden welke gebruikt kan worden binnen de webshop. IDEAL werkt alleen voor bestellingen vanuit Nederland. Middels IDEAL rekent u direct af in de vertrouwde bankomgeving die u doorgaans gewent bent.

PayPal
Paypal is net als IDEAL een snel en veilig betaalmiddel. Middels een PayPal account kunt u betalingen doen aan seniorenartikel.nl.

Bancontact / Mister Cash (België)
Bancontact / Mister Cash is een snel en veilig directe betaalmethoden welke gebruikt kan worden door onze Belgische klanten. Bancontact / Mister Cash is de belgische variant van IDEAL en werkt daarom alleen bij bestellingen vanuit Belgie. Middels Bancontact / Mister Cash rekent u direct af in de vertrouwde bankomgeving die u doorgaans gewent bent.

Payment service provider
Seniorenartikel.nl maakt gebruik van een payment service provider voor de afhandeling van IDEAL, directe overboeking en Paypal betalingen. De payment service provider van seniorenartikel.nl is SISOW.

Voor het achteraf betalen maakt seniorenartikel.nl gebruik van de dienstverlening van Billink B.V.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »